Specialitati

În cadrul clinicii noastre vă putem oferi servicii medicale complete pentru orice problemă legată de infertilitate la cele mai înalte standarde de calitate. Prin organizarea tuturor activităților noastre conform conceptului “sub același acoperiș” vă oferim posibilitatea de a efectua toate investigațiile și procedurile în același loc, economisând astfel din timpul dumneavoastră.

Analize de laborator

  • Test huhner
  • Histeroscopie
  • Histerosalpingografie
  • Laparoscopie diagnostica si terapeutica
  • Flushing endometrial: seminal plasma
  • Interventii chirurgicale
  • Spermograma

Centrul de fertilitate, parte integrantă a CENTRULUI MATERNO-FETAL al Clinicii Polisano a fost fondat de Dr. Ilie Vonica în colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer în septembrie 2006.


Încă din septembrie 2006, echipa noastră a obţinut un binemeritat renume între clinicile de profil din ţară, de-a lungul celor peste zece ani de activitate, sute de cupluri care acum se bucură de surâsul copiilor lor beneficiind de experienţa şi profesionalismul acesteia.

Ne mândrim cu un colectiv constituit din 5 medici atestaţi în tratamentul infertilităţii şi reproducerii umane asistate, embriologi cu experienţă vastă în proceduri de fertilizare în vitro, pregătiţi atât în ţară cât şi în străinătate, precum şi asistente a căror pricepere şi pasiune sunt puse în slujba cuplurilor care apelează la noi.

Omogenitatea echipei de specialişti constituie o reţetă de succes pentru procedurile realizate în Centrul nostru.

Rata mare de succes a procedurilor a asigurat continuarea subprogramului de fertilizare în vitro și embriotransfer, pentru cuplurile care se încadrează în criteriile de eligibilitate. Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa echipei noastre.

Fertilitatea este, mai ales în ultima perioadă, o problemă cu care se confruntă din ce în ce mai frecvent cuplurile.

Aceasta poate fi influenţată de numeroşi factori cum sunt: moştenirea genetică, antecedente medicale ale unuia sau ambilor parteneri, vârsta, dieta, greutatea, stilul de viaţă, istoricul contracepţiei şi evident, stresul. Este dovedit faptul că stresul poate conduce la stări de anxietate care în final poate afecta fertilitatea.

Infertilitatea este diagnosticată de către medicul ginecolog în urma unei discuţii cu ambii parteneri (legate de starea de sănătate, efoturile de a avea un copil) şi a efectuării unui examen medical de rutină. Medicul specialist va decide de asemenea ce investigaţii suplimentare sunt necesare: teste de sânge, hormonale etc.

Totul începe cu această primă întâlnire cu medicul ginecolog pe care vă sfătuim să o abordaţi cu toată încrederea, cât mai curând posibil.

Centrul de fertilitate al Clinicii Polisano, parte a Centrului Materno-Fetal vă stă la dispoziţie pentru consultaţii legate de probleme ale infertilităţii prin medici atestaţi în tratamentul infertilităţii şi reproducerii umane asistate.

» Vezi aici mai multe detalii.

Detalii suplimentare, programul fiecărui medic precum şi programări puteţi face la telefon 0269 224 482.