Misiunea Clinicii de chirurgie cardiovasculară este de a dezvolta în Sibiu un centru puternic, de nivel European dar la costuri accesibile pacienţilor din România.

Echipa noastră

Echipa noastră

Echipa chirurgicală coordonată de Dr. Cosmin Olariu alături de care o regăsim pe Dr. Olivia Vasile beneficiază de o vastă experiență în abordarea tuturor tipurilor de patologii cardiace și vasculare, atât prin metode convenționale cât și minim invazive.

Chirurgie Cardiovasculară

Chirurgie Cardiovasculară

În Spitalul European Polisano se pot efectua toate tipurile de intervenţii din sfera afecţiunilor cardiovasculare: bypass aorto-coronarian, protezări valvulare şi plastii valvulare, chirurgia aortei toracice, chirurgie pe cord bătând, chirurgie minim invazivă, TAVI, asistenţă circulatorie.

Chirurgie Toracică

Chirurgie Toracică

Departamentul de Chirurgie Toracică al Spitalului European Polisano abordează în condiţii de maximă actualitate întreaga patologie specifică acestei specialități.

Cardiologie intervențională

Cardiologie intervențională

Cardiologia intervenţională reprezintă standardul de aur în diagnosticul şi tratamentul bolii coronariene, în special la pacienţii cu sindroame coronariane acue.