Centrul nostru din Sibiu acoperă toate segmentele medicale (toată gama de examinări posibile: cardiace și vasculare, mamare, prostatice, abdominale, pelvine, cerebrale, ale coloanei vertebrale și toracice), punând la dispoziția pacienților echipamente medicale de ultimă generație, unele singurele din domeniu medical românesc.

RMN

RMN

Este una dintre cele mai avansate tehnici imagistice neiradiante și neinvazive care permite vizualizarea unor imagini detaliate ale tuturor regiunilor anatomice și ale organelor.

CT

CT

Tomografia Computerizată este o metodă de investigație imagistică extrem de precisă, atraumatică și foarte rapidă care folosește radiația X pentru a obține imagini detailate, de înaltă rezoluție și extrem de precise ale organelor interne.

Mamografie

Mamografie

Mamografia este un tip de examinare radiologică a sânului în vederea diagnosticului cu acurateţe a afecţiunilor mamare.

Ecografie

Ecografie

Ecografia este o metodă de investigație neinvazivă și nedureroasă care permite detectarea a numeroase afecțiuni ale organelor interne, glandelor endocrine sau sistemului osos, precum și procese patologice ale organelor examinate: inflamații, sângerări, infecții sau tumori.

Radiologie

Radiologie

Examinarea radiologică convențională (RX) este una din cele mai utilizate și comune tehnici de investigație imagistică practicată în medicina curentă.