Maternitate

  • Maternitate

Nașterea pune femeia față în față cu cea mai adâncă senzație fizică și emoțională pe care o va experimenta vreodată.

Travaliul și nașterea reprezintă un test al respectului de sine, al abilităților ei de adaptare la durere, stress, frică, îndoială, vulnerabilitate, iar răspunsul este întotdeauna determinat de doi factori: experiența anterioară de viață și sprijinul emoțional primit.

Noi, Clinica Polisano recunoaștem acest lucru și pe lângă suportul emoțional ne punem întreaga experiență profesională și pasiune la dispoziția viitoarelor mămici, în scopul de a asigura nașterea în condiții de siguranță, asistența medicală calificată pentru mama și copil.

În anul 2015 Maternitatea noastră a primit, în urma conformării cu criteriile OMS, titlul de “Maternitate prieten al copilului”.

Certificatul reflectă preocuparea noastră continuă pentru promovarea alăptării la sân cel puțin în primele  6 luni de viață, importanţa asigurării contactului mama-nou-născut imediat după naștere („Ora Magică”), precum și pentru inițierea  precoce a alăptării imediat după naștere, tehnicile de alăptare și de îngrijire post-partum.

Credem în libertatea de decizie a fiecărei femei când vine vorba de tipul de naștere, desigur, în contextul în care această decizie este bazată pe informații corecte, complete și individualizate.

Maternitatea Polisano MedLife este un loc special pentru a avea un copil și este un loc special pentru a fi copil. Întregul nostru personal este dedicat creării unei experiențe a nașterii cât mai aproape de idealul întregii tale familii, în condiții de siguranță și de intimitate. Încercăm, cu blândețe și empatie, ca atât mama, cât și bebelușul, să se simtă ocrotiți și răsfățați. Nu există privilegiu mai mare decât să asiști și să ajuți la venirea pe lume a unui copil!