Spital European Polisano Izvorului Sibiu

  • Spital European Polisano Izvorului Sibiu

Contact

Adresa: Strada Izvorului 1A, Sibiu 550172

Telefon: 021.93 83

Email: office.polisano@medlife.ro

vezi pe harta

Spitalul European Polisano face parte dintr-o structură integrată de centre de excelență în medicina la nivelul Europei, având la baza un singur criteriu, cel al calității ireproșabile a serviciilor medicale oferite.

Cea mai completă gama de investigații, tehnologie de ultimă generație și medici supraspecializați, ci și pasiune către excelență în medicină, prin premiere în cadrul sistemului privat din România.

Spitalul Polisano de la Sibiu este cea mai recentă și modernă investiție în domeniul medical din România, realizată prin prisma celor 20 de ani de experiență și activitate remarcabilă a Clinicii Polisano.

Renumele acestei instituții este dat de o echipă medicală ultra-specializată, recunoscută prin calitatea ireproșabilă a serviciilor acordate, precum și de tehnologia de ultimă generație cu care sunt dotate clinicile.

Noul Spital Polisano este o noutate absolută pe piața serviciilor medicale din România, atât prin dotarea de excepție, cât și prin colaborările stabilite în premieră cu universități de medicină de prestigiu din Austria, Franța și Canada, dar și prin acordurile încheiate cu Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu și cu Spitalul Clinic Județean Sibiu.


Internarea în Clinica Polisano se face la recomandarea unui medic specialist din cadrul spitalului.

Documentele necesare pentru internare:


Dovada de asigurat:

  • adeverința de salariat (având specificat numărul de zile de concediu medical din ultimele 12 luni),
  • talonul de pensie (în cazul pensionarilor) sau decizia de pensionare (în cazul celor pensionați pe caz de boală),
  • adeverința de elev/ student/ militar în termen;
Bilet de trimitere de la medicul de familie/ specialist – formular tip „Bilet de internare utilizat în sistemul de asigurări sociale de sănătate”* - pentru internările prin Casa de Asigurări
Bilet de trimitere de la medicul specialist – pentru internările cu plată
Cardul de Sănătate sau adeverința de asigurat;
Buletin sau carte de identitate, pașaport;

* Biletul de internare utilizat în sistemul de asigurări sociale de sănătate este solicitat în limita plafonului disponibil.

Mai multe informații legate de condițiile de spitalizare le găsiți aici