Proceduri terapeutice de electrofiziologie, implantare stimulatoare cardiace, proceduri de ablație pentru aritmii complexe în implantare defibrilatoare interne, implantare stimulatoare de resincronizare cardiacă.

Proceduri de chirurgie cardiovasculara adulti si copii si tratamentul pacienţilor cu anevrisme aortice prin tehnici hibride.

Proceduri de dilatare percutana si tratamentul pacienţilor cu stenoze aortice prin tehnici transcateter.

NOU! În Spitalul MedLife Polisano Sibiu Procedurile de chimioterapie și radioterapie sunt decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate prin programe naționale. Fără alte costuri suplimentare.  

Implantări de stimulatoare cardiace

Implantări de stimulatoare cardiace

Casa de Asigurări de Sănătate Sibiu a încheiat contract cu Clinica Polisano pentru decontarea acestor dispozitive cardiace în cadrul Programului Național de Boli Cardiovasculare. Astfel, Clinica Polisano va fi singurul centru din zonă unde se vor efectua aceste proceduri.

Proceduri de Chirurgie Cardiovasculară adulți și copii …

Proceduri de Chirurgie Cardiovasculară adulți și copii …

Începând cu luna septembrie a acestui an pacienţii adulți cu patologie cardiovasculară şi indicaţie de chirurgie cardiacă și a vaselor mari, pot beneficia de aceste intervenții în baza statutului de asigurat în sistemul asigurărilor sociale de sănătate.

Proceduri de dilatare percutană …

Proceduri de dilatare percutană …

Pacienții cu boală coronariană ischemică sau angină pectorală care au nevoie de implantare de stent-uri și care au indicație de la un medic specialist cardiolog, se pot adresa Clinicii Polisano care derulează în continuare Programul Național de Boli Cardiovasculare – subprogramul: proceduri de dilatare percutană a stenozelor arteriale.