Proceduri de Chirurgie Cardiovasculară adulți și copii …

Casa Națională de Asigurări a avizat favorabil derularea Programului Național de:

Proceduri de chirurgie cardiovasculară adulți și copii și tratamentul pacienţilor cu anevrisme aortice prin tehnici hibride.

Pacienţii adulți și copii cu patologie cardiovasculară şi indicaţie de chirurgie cardiacă și a vaselor mari, pot beneficia de aceste intervenții în baza statutului de asigurat în sistemul asigurărilor sociale de sănătate.

Casa de Asigurări de Sănătate Sibiu a avizat favorabil derularea acestui Program Național în Clinica Polisano MedLife datorită îndeplinirii standardelor referitoare la competențele și încadrarea cu personal de specialitate, respectării circuitelor și dotării optime a blocului operator și a secției ATI:

Proceduri de Chirurgie Cardiovasculară adulți și copii …
  • echipamente performante de chirurgie cardiovasculară
  • aparate de circulație extracorporeală
  • baloane de contrapulsație
  • cell-savere
  • stimulatoare externe
  • sonde transesofagiene de ecografie
  • acces la laboratorul propriu
  • la unitatea de transfuzii sanguine şi la serviciul propriu de imagistică de înaltă performanță.

Astfel, Clinica Polisano este singurul centru  din zonă unde se efectuează aceste proceduri de by-pass coronarian, valvuloplastii sau protezări aortice, cu respectarea criteriilor medicale de includere în Programul Național de Chirurgie Cardiovasculară adulți și copii  și tratamentul pacienţilor cu anevrisme aortice prin tehnici hibride.

Echipa Inimii va asigura aceste intervenții chirurgicale, în limita fondurilor alocate cu această destinație, pacienţiilor adulți și copii cu patologie cardiovasculară şi indicaţie de chirurgie cardiacă și a vaselor mari primită din partea unui medic cardiolog sau chirurg cardiovascular. În cadrul Clinicii Polisano MedLife există cabinete specializate unde îşi desfăşoară activitatea medicii Echipei Inimii, chirurgi cardiovasculari și cardiologi de prestigiu.

Pentru programare la consultații se poate suna la call-center 021.9383, de luni până vineri, între orele 7-22, sau sâmbătă, între orele 8-14.