NOU! În Spitalul MedLife Polisano Sibiu

Procedurile de chimioterapie și radioterapie sunt decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate prin programe naționale.


Fără alte costuri suplimentare.

 

Despre Centrul oncologic MedLife Polisano Sibiu


Tratarea bolilor oncologice este o preocupare permanentă pentru noi, chirurgia oncologică fiind în portofoliul nostru de servicii încă de la înființarea clinicii, în urmă cu 19 ani. Prin specialiștii noștri am tratat pacienți prin abordări minim invazive, pentru toate localizările, în concordanță cu evoluția tehnologică și noile tehnici medicale.

Pornind de la chirurgia oncologică am completat tratamentul pacienților cu cel de radioterapie, având astăzi un istoric vast pentru toate tipurile de localizări. Tehnologia de vârf si specialiștii noștri, medici și fizicieni, specializați în radioterapie au asigurat rezultatele medicale obținute de centrul nostru.

Din indicațiile terapeutice face parte astăzi și chimioterapia cu toate tipurile de tratamente și indicații. Astfel, toate eforturile noastre s-au concretizat, pacientul oncologic având posibilitatea de a se investiga și trata într-un centru integrat și complet.

Tratamentele oncologice cu administrare de citostatice sunt efectuate în regim de spitalizare de zi sau continuă.

Pacienții beneficiază de evaluarea și monitorizarea evoluției bolii prin analize, investigații radiologice, consulturi în diferite specialități prin decontarea acestora de către Casa de Asigurări de Sănătate.

Pacienții noștri vor primi o nouă șansă de a lupta împotriva cancerului și vor beneficia de toate resursele și serviciile noastre la cele mai înalte standarde.

𝗗𝗮𝗰𝗮̆ 𝘀𝘂𝗻𝘁𝗲𝘁̦𝗶 𝗽𝗮𝗰𝗶𝗲𝗻𝘁 𝘀̦𝗶 𝗱𝗼𝗿𝗶𝘁̦𝗶 𝘀𝗮̆ 𝘃𝗮̆ 𝗱𝗲𝗽𝘂𝗻𝗲𝘁̦𝗶 𝗮𝗰𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗖𝗼𝗺𝗶𝘀𝗶𝗮 𝗢𝗻𝗰𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗰𝗮̆, 𝘃𝗮̆ 𝗽𝗿𝗲𝘇𝗲𝗻𝘁𝗮̆𝗺 𝗹𝗶𝘀𝘁𝗮 𝗱𝗼𝗰𝘂𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗻𝗲𝗰𝗲𝘀𝗮𝗿𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝘀𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗶̂𝗻𝗿𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝗿𝗲. 𝗔𝘀𝗶𝗴𝘂𝗿𝗮𝘁̦𝗶-𝘃𝗮̆ 𝗰𝗮̆ 𝗳𝗮𝗰𝗲𝘁̦𝗶 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶 𝗱𝘂𝗽𝗮̆ 𝘂𝗿𝗺𝗮̆𝘁𝗼𝗮𝗿𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗼𝗰𝘂𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲:

1️⃣ Carte de identitate/buletin de identitate
2️⃣ Adeverință de serviciu
3️⃣ Bilet de ieșire din spital - în cazul în care ați fost spitalizat anterior, vă rugăm să aduceți biletul de ieșire pentru a ne ajuta să înțelegem istoricul medical.

4️⃣ Rezultatele recente ale examenului histopatologic/RMN/CT - aceste documente furnizează informații esențiale despre starea dvs. de sănătate și vor ajuta echipa noastră medicală să elaboreze un plan de tratament adecvat. 📄📊🏥

 

Pentru pacienții din alte județe care doresc să facă tratamentul în Sibiu, avem o veste bună! Vă vom lua în evidența noastră și vă vom oferi suportul necesar în această călătorie către vindecare. Nu este necesară viza de flotant sau stabilirea domiciliului în județul Sibiu pentru a beneficia de serviciile noastre. 🚗  ✈️

Vă asigurăm că toate informațiile furnizate vor fi tratate cu confidențialitate și respect pentru drepturile dvs. Ca parte a Comisiei Oncologice, suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar și pentru a stabili un plan de tratament personalizat în lupta împotriva cancerului. 🤝🎗️

 

𝘋𝘢𝘤𝘢̆ 𝘢𝘷𝘦𝘵̦𝘪 𝘪̂𝘯𝘵𝘳𝘦𝘣𝘢̆𝘳𝘪 𝘴𝘶𝘱𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘢𝘶 𝘥𝘰𝘳𝘪𝘵̦𝘪 𝘴𝘢̆ 𝘢𝘧𝘭𝘢𝘵̦𝘪 𝘮𝘢𝘪 𝘮𝘶𝘭𝘵𝘦 𝘥𝘦𝘵𝘢𝘭𝘪𝘪, 𝘯𝘶 𝘦𝘻𝘪𝘵𝘢𝘵̦𝘪 𝘴𝘢̆ 𝘯𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘢𝘤𝘵𝘢𝘵̦𝘪. 𝘌𝘤𝘩𝘪𝘱𝘢 𝘯𝘰𝘢𝘴𝘵𝘳𝘢̆ 𝘥𝘦𝘥𝘪𝘤𝘢𝘵𝘢̆ 𝘷𝘢̆ 𝘴𝘵𝘢̆ 𝘭𝘢 𝘥𝘪𝘴𝘱𝘰𝘻𝘪𝘵̦𝘪𝘦 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘢 𝘷𝘢̆ 𝘢𝘫𝘶𝘵𝘢 𝘴𝘢̆ 𝘷𝘢̆ 𝘥𝘦𝘱𝘶𝘯𝘦𝘵̦𝘪 𝘢𝘤𝘵𝘦𝘭𝘦 𝘴̦𝘪 𝘴𝘢̆ 𝘪̂𝘯𝘤𝘦𝘱𝘦𝘵̦𝘪 𝘱𝘳𝘰𝘤𝘦𝘴𝘶𝘭 𝘥𝘦 𝘵𝘳𝘢𝘵𝘢𝘮𝘦𝘯𝘵.

📂𝗗𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗱𝗲𝗽𝘂𝗻𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗼𝘀𝗮𝗿𝗲𝗹𝗼𝗿 📂
𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺: Luni-Miercuri 🕛 09:00-11:00
𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗲: 📍 Clinica Polisano, str. Constituției 24
𝗧𝗲𝗹𝗲𝗳𝗼𝗻: +40 (745) 576 836 ☎️
𝗜̂𝗺𝗽𝗿𝗲𝘂𝗻𝗮̆ 𝗽𝘂𝘁𝗲𝗺 𝗳𝗮𝗰𝗲 𝗱𝗶𝗳𝗲𝗿𝗲𝗻𝘁̦𝗮! 💪💙