Spital European Polisano Izvorului Sibiu

Spitalul European Polisano face parte dintr-o structura integrata de centre de excelenta in medicina la nivelul Europei, avand la baza un singur criteriu, cel al calitatii ireprosabile a serviciilor medicale oferite.

 

 

Program audiențe conducere:
în fiecare miercuri între orele 15.00 și 17.00
Contact purtător de cuvânt:
0269 24 44 71
  • Str. Izvorului nr. 1A, Sibiu
  • Telefon: 0269 24 44 71
  • Email: office@clinicapolisano.ro
  • Consultanţii de obstetrică-ginecologie în regim de urgenţă
  • Unitate de primire a durerilor toracice în regim de urgenţă
  • Cele mai bune servicii de terapie intensiva
Cauta:

Cea mai completa gama de investigatii, tehnologie de ultima generatie si medici supraspecializati, ci si pasiune catre excelenta in medicina, prin premiere in cadrul sistemului privat din Romania.

Spitalul Polisano de la Sibiu este cea mai recenta si moderna investitie in domeniul medical din Romania, realizata prin prisma celor 20 de ani de experienta si activitate remarcabila a Clinicii Polisano.

Renumele acestei institutii este dat de o echipa medicala ultra-specializata, recunoscuta prin calitatea ireprosabila a serviciilor acordate, precum si de tehnologia de ultima generatie cu care sunt dotate clinicile.

Noul Spital Polisano este o noutate absoluta pe piata serviciilor medicale din Romania, atat prin dotarea de exceptie, cat si prin colaborarile stabilite in premiera cu universitati de medicina de prestigiu din Austria, Franta si Canada, dar si prin acordurile incheiate cu Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu si cu Spitalul Clinic Judetean Sibiu.