Spital European Polisano Constitutiei Sibiu

Spitalul European Polisano, prin locatia Constitutiei a fost primul spital privat din Romania , excelenta in serviciile medicale fiind data de echipa de medici dedicati, experienta si dotarea la standarde europene.

Contact purtător de cuvânt: 0269 24 44 71

  • Str. Constitutiei 24, Sibiu
  • Telefon: 0269 24 44 71
  • Email: office@clinicapolisano.ro
  • Gama completa de interventii chirurgicale
  • Echipa medicala cu o bogata experienta
  • Aparatura medicala moderna
Cauta:

Spitalul European Polisano, prin locatia Constitutiei a fost primul spital privat din Romania , excelenta in serviciile medicale fiind data de echipa de medici dedicati, experienta si dotarea la standarde europene. Acesta ofera posibilitatea efectuarii unei game largi de interventii si proceduri medicale de calitate in scop diagnostic si/sau terapeutic, acoperind urmatoarele arii medicale: gastroenterologia, ginecologie, chirurgie generala, chirurgie oncologica, chirurgie oro-maxilo-faciala, ATI, urologie, nefrologie, ORL

Unitatea noastra medicala dispune de 51 paturi organizate in compartimente chirurgicale si medicale, in saloane cu 1, 2 sau 3 paturi. De asemenea, spitalul dispune de un bloc operator cu 2 Sali de operatii si un compartiment ATI, dotate dupa ultimele standarde de tehnologie si calitate.

Printre acestea va enumeram: sisteme de conditionare a aerului cu filtrare, turn de laparoscopie pentru chirurgie generala si Ginecologie, turn de artroscopie pentru toata gama de interventii artroscopice etc.