Cazarea se face în rezerve cu două paturi. Paturile sunt cu antrenare electrică în trei secțiuni, cu stative perfuzoare, cu consolă de terapie (oxigen și vacuum), cu grup sanitar propriu televizor, LCD, frigider, noptieră cu suport rabatabil pentru servirea mesei, acces la internet, aer condiționat, lavoar, pătuț pentru nou născut, măsuța de infasat, sistem avertizare/chemare a asistenței atât în salon cât și în grupul sanitar.

Cazarea nou născutului se poate face alături de mamă în sistemul “rooming-in” (mama-nou născut) sau la cerere mama poate beneficia de perioada de odihnă și refacere în salon în timp ce bebelușul este atent supravegheat și îngrijit de personalul medical specializat în departamentul de nou-născuți.

Pe perioada internării punem la dispoziția pacientelor trusă completă cu obiecte de igienă corporală (săpun, gel de duș, periuță și pastă de dinți, absorbante), prosoape, halat, cămașă de noapte, papuci de unică folosință. De asemenea oferim trusoul bebelușului - hăinuțe, scutece, creme, pudre, folosite cât timp bebelușul se află în maternitate.

Prin amenajarea spațiilor, design-ul mobilierului și dotarea saloanelor de cazare, ne-am străduit să creem o atmosferă luminoasă, caldă și prietenoasă, astfel încât venirea pe lume a nou născutului poate fi întâmpinat în cel mai familial mediu de locuire.