De ce să alegi pachetul complet de monitorizare a sarcinii?

 

Atunci când rămâi însărcinată, sănătatea ta și a copilului tău trebuie să devină o prioritate. Ai grijă de tine: răsfață-te, odihnește-te, mănâncă sănătos, fă exerciții, renunță la fumat și alcool și, cel mai important, fă-ți un plan de evaluare și monitorizare prenatală împreună cu doctorul tău.

Spitalul European Polisano promovează și protejează sănătatea viitoarelor mame, ca fiind primul pas pentru nașterea unui copil sănătos. Multe probleme pot fi prevenite, detectate și tratate în timpul controalelor medicale prenatale. Deși pentru majoritatea femeilor sarcina este o perioadă fericită și lipsită de griji, consulturile medicale din timpul celor trei trimestre de sarcină sunt importante pentru diagnosticarea sarcinilor cu risc sau a complicațiilor medicale, precum și stabilirea tratamentelor necesare. În plus, consultațiile periodice îți oferă ocazia de a discuta cu medicul despre orice problemă, de la dureri, naștere, lactație până la semnalele care ar trebui să te îngrijoreze.

La Spitalul European Polisano vrem să ne asigurăm că vei primi tot ceea ce ai nevoie și vei înțelege fiecare pas pe care trebuie să îl faci pentru a avea o sarcină fericită și în siguranță.
De aceea, am creat un pachet special pentru tine, pentru că tu să fii lipsită de griji în timpul celor nouă luni de sarcină.

Acesta cuprinde, pe lângă analize de laborator de bază, și teste pentru diagnosticarea sau prevenirea precoce a unor eventuale complicații, precum infecții cu potențial risc teratogen, anomalii cromozomiale fetale, diabet gestațional, hipertensiunea indusă de sarcină sau restricția de creștere a fătului.