#RESPONSABIL

#RESPONSABIL

Dragi pacienți, aceasta este o perioadă delicată pentru noi toți, dar suntem siguri că suntem capabili să o depășim împreună, dacă acționăm #RESPONSABIL și respectăm măsurile de prevenție recomandate.

În acest sens Clinica Polisano ca membru al Grupului MedLife face un apel cât se poate de serios la conștientizare, responsabilitate & altruism din partea fiecărui pacient în ceea ce privesc declarațiile pe care le faceți la internarea în spitale în cadrul triajului epidemiologic.

Viața voastră & a familiilor voastre este prioritară și sunteți responsabili pentru deciziile pe care le luați, însă purtați pe umeri și responsabilitatea pentru viața și sănătatea celorlalți pacienți, medici, asistenți & personal auxiliar. Consecințele unui fals în declarații, nu sunt numai de ordine penală ci și de ordine vitală, privându-vă pe fiecare dintre voi de asistență medicală impusă prin izolarea cadrelor medicale, închiderea parțială sau totala a unor secții, sau chiar oprirea totala a funcționării unui întreg spital.

ACUM este momentul să acționăm pentru noi toți, dar suntem siguri că suntem capabili să o depășim împreună, dacă acționăm #RESPONSABIL, întreaga omenire își întoarce privirea către serviciile medicale. Fii bun, fii sincer, ajută-ne pentru a te putea ajuta.

#responsabilitate #solidaritate