Povestea merge mai departe!

Povestea merge mai departe!

Sunt Adriana Stuparoiu, medic specialist ORL, 40 de ani, casatorita, un baietel de 5 ani pe nume Vlad, povestea mea incepe aici. Absolventa a Universitatii de medicina si farmacie Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca, rezidentiat Timisoara, noiembrie 2012 - il intalnesc pentru prima data pe dr. Ilie Vonica, in urma intalnirii, doctorul Vonica imi propune sa intru in “familia” Polisano, unde am si ramas pana la momentul vorbirii. Anul acesta, 2020, implinesc 8 ani de Polisano si cu aceasta ocazie doresc sa impartasesc tuturor celor ce ma cunosc si nu numai situatii si momente ce au contribuit definitoriu la ceea ce sunt astazi.

Am inceput activitatea de consultant si chirurgicala, plina de emotii, in urma cu 8 ani, in Polisano – Constitutiei, pe vreme aceea, Polisano – Izvorului fiind in faza avansata de proiect. O data cu trecera timpului activitatea mea chirurgicala s-a relocat in noul Spital European unde mi-am largit si diversificat tipurile de interventii chirurgicale in sfera ORL beneficiind de dotarile noului spatiu precum si de sprijinul total al celor ce alcatuiesc si formeaza in continuare “familia” Polisano. In toti acesti ani, practica medicala si experienta castigate la locul de munca m-au determinat sa ma aplec si sa practice preponderant chirurgia rinosinusala si nu in ultimul rand doresc sa mentionez sprijinul si prezenta colegului meu As. Univ. Dr. Doinel Radeanu – Cluj-Napoca impreuna cu care abordam cazurile de dificultate si complexitate sporita.

Pe parcursul anilor am obeservat o adresabilitate crescuta a pacientilor de toate varstele cu patologie in special in zona nasului si a sinusurilor, fapt care m-a determinat sa continui si sa dezvolt segmentul rinologie atat la copii cat si la adulti. Lucrul extraordinar in echipa cat si singura, dar mai ales aportul technic chirurgical de care dispune Polisano m-au ajutat sa scurtez foarte mult timpii operatori, precum si perioada de spitalizare si recuperare a pacientului, adica in 99 % din cazuri pacientul se externeaza a doua zi respirand liber pe nas si incepand perioada de recuperare imediat in post operator.

Acestea fiind spuse, ca si plan de viitor imi doresc sa dezvolt si partea de cofochirurgie sau chirurgie otologica alaturi de noul coleg dr. Catalin Stefan precum si dezvoltarea unui compartiment cu tot ceea ce inseamna evaluare clinica vestibulo-cohleara precum si colaborarea cu neurologii pe segmentul chirurgiei sforaitului (polisomnografii si monitorizari). Toate cele mai sus descrise le-am practicat si le practic luand in considerare continua perfectionare si curiozitate a mea personala pentru a face ca un eveniment chirurgical sa aiba impact minim asupra conditiei si starii de sanatate a pacientului. Nu in ultimul rand doresc sa multumesc post mortem celui care m-a adus in “familia” Polisano, dr. Ilie Vonica, dar si colegilor si conducerii actuale Polisano – Medlife.

“Povestea merge mai departe!”