Dr. Copăceanu (Şiclovan) Adelina – Liana

Medic specialist medicină internă

Specialitatate: Medicină internă *, Medicină internă

Adresa: Strada Constituției 24, Sibiu, 550253
                  Strada Izvorului 1A, Sibiu 550172

Telefon: 021.93 83

Email: office@clinicapolisano.ro

Programare online

Determinată şi perseverentă, mereu la curent cu cele mai noi terapii şi descoperiri ştiinţifice în domeniu, Dr. Adelina Şiclovan tratează cu atenție patologiile din sfera medicinei interne, ascultă cu empatie şi explică pe înţelesul tuturor pentru a oferi întotdeauna sfaturile şi tratamentul optim pacienților săi.

Dr. Şiclovan oferă pacienților săi nu doar o abordare terapeutică completă, dar şi cele mai bune servicii medicale, indiferent că vorbim de diagnostic, tratament sau monitorizare pe termen lung.

Sunt Adelina Şiclovan, medic specialist medicină internă.

  • Facultatea de Medicină am făcut-o la Sibiu: activitatea academică a fost din plin presarată cu voluntariat în domeniul prevenţiei si sănătăţii publice la nivel local, naţional si internaţional, apoi încă cinci ani am lucrat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, ca medic internist.
  • Specializarea în medicină internă am efectuat-o la Sibiu, devenind medic specialist în medicina internă.
  • Din dorinta de a-mi reactualiza cunoștințele medicale în domeniul medicinii interne și să învăț lucruri noi, sunt abonata la publicaţiile medicale de profil , întotdeauna la curent cu ultimele noutăți în domeniul medicinei, ştiintei de orice fel - dovada vie că nu există vârstă atunci când pui pasiune în ceea ce faci.
  • Perfecționarea mea continuă și în prezent prin participări la cursuri și congrese naţionale şi internaţionale.

Pacientul care mi se adreseaza primeşte mai mult decât o consultaţie, primeşte o abordare terapeutică completă.

  • Experienţa clinică pe care am acumulat-o în activitatea mea imi permite să abordez pacientul complet şi holistic, sub mai multe aspecte. Cred că pacientul trebuie să fie în primul rând ascultat, consultat şi examinarea continuată cu ecografie, eventual EKG şi o listă cu alte investigaţii.
  • Abordarea completă presupune şi observarea felului cum gândeşte pacientul, ce cuvinte foloseşte, dacă se încurajează sau îşi limitează singur opţiunile. Pacientul se poate concentra pe boală sau pe sănătate, pe nemulţumire sau observarea ameliorării  simptomelor şi vindecare.
  • Consider că în relaţia medic - pacient e nevoie de implicare şi din partea pacientului, pentru urmarire pe termen lung, pentru a nu abandona tratamentul care poate trebuie făcut mai mult timp.