Maternitatea Polisano

Locul unde se naşte fericirea


În urmă cu trei ani, o echipă de medici obstetricieni şi neonatologi, sprijinită de asistente şi moaşe, aşteptau cu nerăbdare prima naştere de la Maternitatea Polisano. Clădirea fusese inaugurată chiar de Ziua Femeii, totul era pregătit până la cel mai mic detaliu, însă dincolo de ziduri, de paturi, de echipamente, primul copil care urma să se nască acolo avea să “sfințească”, cu adevărat, spațiul. Aşteptarea nu a durat mult şi într-o noapte de duminică spre luni a venit pe lume un băieţel, Sebastian - întâmplător sau nu, fiu de preot.

Maternitatea Polisano

 

„Îmi amintesc de prima naştere aici. A fost, cred, într-o duminică, seara, când m-a sunat Adriana (n.r. Adriana Radu, medic primar obstetrică-ginecologie). M-am urcat în maşină şi am ajuns la Maternitate, iar spre dimineaţă s-a născut şi primul bebeluş, copilaş de preot. Asistasem doar la multe naşteri până atunci, dar aceasta a fost prima de la Maternitatea Polisano, eram emoţionaţi, ne-am strâns toată echipa. A fost un moment deosebit pe care îl sărbătorim, în fiecare an, împreună”, îşi aminteşte Horaţiu Deutsch, medic specialist obstetrică-ginecologie.

De atunci au trecut trei ani, echipa a crescut şi au avut loc peste 1700 de naşteri, fiecare specială în felul ei, pentru că, după cum spun toţi medicii, fiecare bebeluş e special şi fiecare dintre ei îşi lasă amprenta asupra oamenilor care lucrează aici. În definitiv, nu există bucurie mai mare decât să ajuţi la venirea pe lume a unui pui de om, să te asiguri că va porni cu dreptul în viaţă. Dar nu numai micuţii au nevoie de sprijin, ci şi proaspetele mame, pentru că, atunci când ies pe uşa maternităţii, trebuie să fie pregătite, informate, puternice şi încrezătoare.

Pentru a marca cei trei ani de la deschidere, Maternitatea organizează o tombolă aniversară, marele premiu constând într-un cărucior 3 in 1 Chicco Trio Sprint, o soluție completă și practică pentru viitorii părinți, care cuprinde un landou grupa 0+, scaun auto grupa 0+, cărucior sport și o geantă pentru accesorii. Viitoarele mămici mai pot câștiga un set pentru alăptare, respectiv un set de produse de îngrijire a nou-născutului. De asemenea, toți participanții la tombolă vor primi câte un cupon de reducere de 20% la produsele achiziționate de pe site-ul partenerului oficial al acestei campanii, www.chicco.ro.

Pot participa la tombolă toate viitoarele mămici care încheie contracte în perioada 1 aprilie – 15 mai 2016, pentru unul dintre pachetele de naștere oferite de Maternitatea Polisano. Extragerea va avea loc în 18 mai, prin random.org.

Mai multe detalii despre campanie pe www.clinicapolisano.ro sau la numărul de call-center 021.9383, de luni până vineri, între orele 7-22, sau sâmbătă 8-14.