MATERNITATE

Nașterea pune femeia față în față cu cea mai adâncă senzație fizică și emoțională pe care o va experimenta vreodată.

Travaliul și nașterea reprezintă un test al respectului de sine, al abilitatilor ei de adaptare la durere,stress,frica,indoiala,vulnerabilitate, iar răspunsul este întotdeauna determinat de doi factori: experiența anterioară de viață și sprijinul emoțional primit.

Noi, Clinica Polisano recunoaștem acest lucru și pe lângă suportul emoțional ne punem întreaga experiență profesională și pasiune la dispoziția viitoarelor mămici, în scopul de a asigura nașterea în condiții de siguranță, asistența medicală  calificată  pentru mama și copil.

În anul 2015 Maternitatea noastră a primit, în urma conformării cu criteriile OMS, titlul de “Maternitate prieten al copilului”.

Credem în libertatea de decizie a fiecărei femei când vine vorba de tipul de naștere, desigur, în contextul în care această decizie este bazată pe informații corecte,complete și individualizate. Asigurăm confortul psihic și psihologic, intimitatea și căldura unui mediu ambiant adecvat, alături de cea mai performantă aparatură și de personal medical calificat,discutăm împreună planuri de naștere.

MATERNITATE

test uffuffffffff