Fii parte din RoMâine! Alătură-te echipei de voluntari pentru spitalele COVID.

Fii parte din RoMâine! Alătură-te echipei de voluntari  pentru spitalele COVID.

Dragi colegi,

Au trecut 22 de luni de la debutul acestei pandemii, 22 de luni în care s-au infectat peste 1.7 milioane de români și peste 50.000 au plecat dintre noi. Au trecut 22 de luni de când colegii din spitalele COVID luptă zi și noapte pentru viețile pacienților, 22 de luni de când au uitat ce înseamnă 8 ore de somn, de când au uitat să se mai bucure de viață cu zâmbetul pe buze, de când pur și simplu au uitat să mai trăiască pentru ei, nu pentru cei din jur. Aceste 22 de luni și-au pus puternic amprenta pe viețile lor. Sunt epuizați fizic și psihic și nu știu de unde mai au putere să meargă înainte.

Acum, când noi ca români trecem printr-o situație dificilă, vrem să dăm o mână de ajutor, și pentru asta avem nevoie de voi, oamenii MedLife, pentru că doar împreună putem să Facem România bine.

Azi, 10 noiembrie, dăm oficial startul înscrierilor în echipa de voluntari MedLife care va merge în spitatele COVID, în perioada 15-30 noiembrie, pentru a-i ajuta pe colegii din prima linie în lupta cu pandemia.

Ce trebuie să faci:

1. Să îți dorești să faci parte din acest demers. Fie că ai la dispoziție două ore, o zi sau o săptămână, orice ajutor este de real folos în aceste momente de grea încercare.

2. Să accesezi link-ul aici.

3. Să completezi formularul.

De restul ne ocupăm noi.

Pe baza informațiilor transmise (disponibilitate, oraș), o să fiți contactați și veți fi repartizat într-un spital suport COVID.

Haideți să fim solidari și să ne arătăm sprijinul pentru colegii noștri din spitalele COVID.

Ne bazăm pe voi pentru a construi împreună un mâine mai bun pentru România.