Chirurgul Mugurel Bosînceanu

alege definitiv Polisano și Sibiu


 

Atunci când medicii noștri vă recomandă o intervenție chirurgicală toracică, nu va trebui să mergeți decât câteva cabinete mai încolo, pentru a găsi pe unii dintre cei mai buni și experimentați chirurgi din țară. Echipa noastră de medici, formată în marile centre din Europa, care au în spate experiența a mii de operații complexe și sunt specializați în ultimele proceduri și tehnici, vă pot oferi toate serviciile medicale, de la diagnosticare până la externare.

Chirurgul Mugurel Bosînceanu

 

De luna aceasta, Spitalul European Polisano și-a întărit Secția de Chirurgie Cardiovasculară și Toracică. Unul din vechii noștri colaboratori, dr. Mugurel Bosînceanu, medic primar chirurgie toracică, cu experiență acumulată în Toulouse, Franța, și care a condus până acum compartimentul de chirurgie toracică din cadrul Institutului regional oncologic din Iași se alătură definitiv echipei noastre medicale. Secția de Chirurgie Cardiovasculară și Toracică din cadrul Spitalului European Polisano acoperă întreaga patologie toraco-pulmonară, oricât de complexă ar fi, datorită echipei multidisciplinare, începând cu cancere şi metastaze pulmonare, tumori de trahee, chirurgia toracică minim invazivă și a emfizemului pulmonar până la rezecții video-asistate de timus sau defecte de perete toracic, beneficiind de suport tehnologic de ultimă generație.

“Am colaborat, încă de la inaugurarea secției de Chirurgie Cardiovasculară și Toracică și am avut numeroase intervenții, unele din ele foarte complicate și refuzate de alte centre din țară, pe care le-am rezolvat cu succes, datorită, pe de o parte, echipei foarte bine sudate și pregătite, condusă de conf.dr. Victor Costache, iar pe de altă parte datorită dotărilor excelente pe care le avem aici la dispoziție. Sibiul are un centru de excelență, unic în această parte a României, unde putem realiza intervenții complexe, precum cazurile avansate de cancer bronho-pulmonar, care necesită o abordare multidisciplinară, fiindcă implică chirurgie toracică, cardiacă și vasculară, dar și suportul unei echipe de medici anesteziști pneumologi și reanimatori”, explică dr. Mugurel Bosînceanu.

În cadrul Secției de Chirurgie Cardiovasculară și Toracică, punem accent pe cele mai noi tehnici chirurgicale disponibile la nivel mondial, de aceea chirurgia minim invazivă este un standard, atunci când este posibilă. În acest sens, se continuă investițiile în echipamente, astfel că, în curând, pacienții vor beneficia de rezecții a nodulilor pulmonari cu laser. Aceasta poate fi folosit atât în chirurgia toracică cât și în pneumologia intervențională.

Dr. Mugurel Bosînceanu oferă consultații de specialitate miercuri și vineri, în Spitalul European Polisano, de pe strada Izvorului 1A, Sibiu. Pentru programări și detalii puteți apela numărul de call-center 021.9383, de luni până vineri între orele 7-22, sau sâmbătă, între orele 8-14.