Specialitatea care studiază fiziologia și patologia pielii.

Specialitatea medicală care se ocupă de diagnosticarea și tratarea bolilor cutanate, anexelor pielii (păr, unghii) și a mucoaselor adiacente (cavitate bucală și organe genitale). În timp ce Venerologia se ocupă cu studierea și tratarea bolilor cu transmitere sexuală.

Printre cele mai frecvente afecțiuni dermatologice se numără: acneea, alergiile cutanate, alopecia, alunițele, arsurile solare, calvitia precoce, chisturile, dermatitele, eczema, eritemul, erupțiile cutanate, foliculita, furunculul, hemangioamele cutanate, hirsutismul, keratozele, lipomul, matreața, micozele cutanate, negii, nevii, panaritiul, pitiriazis, psoriazis, rozaceea, ulcerațiile, unghia încarnată, urticaria, vergeturile, vitiligo, zona zoster.

Diagnosticul corect în dermatologie implică de multe ori o serie de investigații și analize amănunțite și, desigur, competența echipei medicale. De aceea, Clinica Polisano vă întâmpină nu doar cu o echipă bine pregătită ci și cu o serie de servicii medicale pe baza de trimitere de la medicul de familie sau specialist.

Teste diagnostice moderne: dermatoscopia pentru identificarea leziunilor pigmentate cutanate.

Programările se fac sunând la numărul de telefon: 021. 93 83.