Toată grija noastră pentru că nașterea ta să fie cât mai specială!


Pentru detalii legate de încheierea contractului, puteți suna la numerele de telefon 0755125327, 0745578726 de luni până vineri între orele 09:00 – 16:00.

 1. Supravegherea și monitorizarea travaliului, nașterii și lăuziei de către (medic obstetrician, moașă, medic ATI, medic neonatolog, echipa de asistente medicale).
 2. Monitorizarea cardiotocografică până la naștere.
 3. Trusă completă cu obiecte de igienă corporală necesare mamei (șampon, gel de duș, periuța și pastă de dinți, absorbante), prosoape, cămașă de noapte, halat, papuci de unică folosință.
 4. Asistență medicală continuă (mama și copil); Asistență zilnică a lehuziei și a alăptării.
 5. Consiliere privind alimentația și îngrijirea nou-născutului (îngrijirea bontului ombilical, training-ul și promovarea alimentației la sân, baia demonstrativă, recomandări privind obiectele necesare pentru îngrijirea nou-născutului la întoarcerea acasă.
 6. Servirea mesei prin intermediul serviciului room service conform regimului alimentar stabilit de dietetician.
 7. Sistem flexibil de îngrijire a nou născutului tip “rooming - in” (mamă – nou născut) dacă starea mamei și al bebelușului permit sau îngrijirea acestuia de către personal specializat în departamentul de nou născuți.
 8. Screening-ul neonatal pentru depistarea fenilcetonuriei și hipotiroidismului congenital.
 9. Screening-ul auditiv al nou-născutului.
 10. Analize de laborator pentru nou-născut: hemoleucograma completă cu formula leucocitară, glicemie, test ASTRUP, determinare grup sanguin și Rh ( în caz de incompatibilitate grup Rh), PCR, TGO, TGP, examen bacteriologic – la recomandarea medicului neonatolog.
 11. Vaccinurile pentru nou-născut: BCG și Engerix (în limita stocului disponibil furnizat de Ministerul Sănătății).
 12. Analize medicale pentru mama – la recomandarea medicului ginecolog.
 13. Trusoul bebelușului - hăinuțe, scutece, creme, pudre - folosite cât timp bebelușul se află în maternitate.
 14. Cazare în camere cu 2 paturi
 15. 1 consultație GRATUITĂ la pediatrie după naștere (în primele 6-8 săptămâni)

 Manopera pentru recoltarea de celule stem este de 2000 lei + TVA

 În cazul în care sunt necesare mai multe zile de spitalizare decât cele standard, prețul pachetului STAR se poate modifica, conform contract. Suplimentar se achită contravaloarea investigațiilor și tratamentelor speciale, neincluse în pachet și administrate în caz de complicații.

 La cerere se poate efectua screeningul metabolic al nou născutului pentru 55 de boli la prețul de 475 lei.

* Pacienții asigurați achită condițiile sporite de confort, în cazul în care durata de spitalizare depășește numărul de zile estimate, se va achita 1.200 lei / zi suplimentară.

Ofertă promoțională. Clinica Polisano oferă un discount de 30% din prețul de listă pentru pacientele asigurate. La abonații Clinicii Polisano (cei care beneficiază de abonamente oferite de companii), se aplică cel mai mare discount din prețul de listă. Nu se cumulează două discounturi în același timp.

PACHETUL
STAR PROTECT
Tip de naștere Nr. zile
de spitalizare
Tarif (RON) Tarif pacienți asigurați *
Naștere naturală  3  6,900  4,800
Naștere naturală cu anestezie peridurală 3-4  8,100  6,000
Naștere cu operație cezariană 3-4  8,100  6,000
Naștere cu poveste / naștere în apă 3-4 9,600
Star Protect - pacienta este cazată singură în salon până la confirmarea testului COVID, după aceasta urmând a fi cazată într-un salon cu două paturi.