Scapă de ochelari în 10 secunde

Procedura intervențională se realizează la Spitalul European Polisano cu ajutorul unui laser excimer de ultimă generație și este nedureroasă, rapidă și precisă, nefiind nevoie de internare și nici de un concediu medical de durată.

 

Scapă de ochelari în 10 secunde

Beneficiezi de intervenție la un preț special:

  • 3.990 lei, reducere de la 5.000 lei (intervenție la ambii ochi)
  • 2.500 lei, reducere la 3.000 lei (intervenție la un singur ochi)

 

Beneficii:

  • Scapi de ochelari sau de lentile de contact
  • Rezultate și recuperare rapide

De ce la Polisano?

Chirurgia refractivă laser este realizată la Spitalul European Polisano cu ajutorul celui mai performant echipament pe plan mondial, platforma germană Schwind Amaris. Această tehnică este folosită pentru reducerea dioptriilor şi a dependenţei de ochelari sau lentile de contact, adresându-se pacienților care suferă de miopie şi astigmatisme miopice, astigmatisme mixte sau hipermetropii.

Chirurgia cu laser excimer este extrem de sigură, rapidă, cu multiple sisteme integrate de urmărire a finelor mişcări oculare din timpul tratamentului, monitorizarea temperaturii degajate la nivelul corneii, acestea toate ducând la o vindecare foarte rapidă şi posibilitatea de a corecta dioptrii mari.

Există vreun pericol?

Tipul de tratament va fi ales în urma unui examen amănunțit, care va stabili dacă sunteți un candidat potrivit pentru chirurgia de dioptrii. Astfel, nimic impredictibil nu va afecta vederea pacientului şi ochiul său nu va avea de suferit în urma tratamentului laser.

Cât durează operația?

Intervenţia durează, în funcţie de dioptriile ce trebuie corectate şi de tehnica implicată, între 5 şi 60 de secunde per ochi. În total, pacientul va fi prezent în sala de tratament aproximativ 10 minute (pentru corecţie refractivă la doi ochi).

Anestezia se realizează cu picături (topică) aşadar pacientul nu va simți nimic. Singurul lucru pe care trebuie să îl facă în timpul procedurii este să fixeze un punct verde, foarte vizibil.