Dr. Simescu Răzvan

Medic Primar Chirurgie Generală și Endocrină

Specialitatate: Chirurgie generală, Chirurgie generală *, Medicină generală

Adresa: Strada Izvorului 1A, Sibiu 550172

Telefon: 021.93 83

Email: office@clinicapolisano.ro

Programare online

Dr. Simescu este absolvent în anul 2003 al Facultății de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca și a efectuat rezidențiatul în chirurgie generală în cadrul clinicii Chirurgie IV Cluj-Napoca, sub îndrumarea Prof. Dr. Valentin Muntean, iar în anul 2013 a devenit asistent universitar.

Domeniile sale de competență sunt: chirurgia generală și viscerală, chirurgia endocrină și tehnica chirurgiei laparoscopice.

Dr. Simescu a efectuat numeroase cursuri și stagii în aceste specialități în România, Franța (IRCAD/Strasbourg, 2012 – chirurgie laparoscopică și 2016 – chirurgie endocrină minim invazivă) și în clinici Centre de Excelență din Germania (Essen – 2016 și 2017, Ingolstadt – 2018, Starnberg – 2018 și 2019). În mai 2019 (Granada, Spania) a obținut Certificarea EBSQ (European Board of Surgical Qualification) în Chirurgie Endocrină (Tiroidă și Paratiroide).

Valorile care îl ghideaza în meseria de medic pe Dr. Răzvan Simescu sunt grija față de pacienți, pasiunea pentru ceea ce face și respectul față de oameni: „Fiecare pacient este unic și fiecare boală este unică în forma ei de manifestare, de aceea pun suflet în discuția detaliată cu pacientul și astfel în personalizarea tratamentului său.”