Dr. Mureșan Mihai Ștefan

Medic Specialist Chirurgie Generală

Specialitatate: Chirurgie generală, Chirurgie generală *

Adresa: Strada Constitutiei 24, Sibiu, 550253
                 Strada Izvorului 1A, Sibiu 550172

Telefon: 021.93 83

Email: office@clinicapolisano.ro

Programare online
  • Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca, promoția 2011.
  • Medic specialist Chirurgie Generală, doctor în științe medicale, cu certificare postuniversitară în Chirurgie Oncologică, Chirurgie Laparoscopică și Ultrasonografie Generală,
  • Pregătire în centre chirurgicale din România (Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj - Clinica Chirurgie I și Institutul Oncologic "Prof. Dr. Ion Chiricuță", Cluj-Napoca), Franța (CHG-Dreux) și Anglia (Guy's and St. Thomas' NHS Trust, Londra), precum și o aprofundare a cunoștințelor de chirurgie oncologică avansată în centre din Olanda, Austria, Elveția și Slovenia.
  • Domeniile de interes și expertiză cuprind: chirurgia oncologică și oncoplastică mamară, chirurgia colorectală minim-invazivă, chirurgia parietală minim-invazivă și abordul avansat al patologie peritoneale primare și metastatice.
  • Expertiza sa profesională este completată de cea didactică, fiind și Asistent Universitar de Chirurgie în cadrul almei mater absolvite, cu profesarea activității academice și a practicii de specialitate în cadrul Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca - Clinica Chirurgie V.
  • Pornind de la colaborările interne și internaționale, doctorul Mihai-Ștefan Mureșan, acordă atenție deosebită și activității științifice și de cercetare, concretizată în numeroase publicații în reviste de specialitate.
  • Reprezentantul național al României în cadrul EYSAC din cadrul Societății Europene de Chirurgie Oncologică (ESSO).
  • Membru al Societății Europene de Chirurgie Oncologică (ESSO), al Societății Europene de Ginecologie Oncologică (ESGO), al Societății Europene de Coloproctologie (ESCP), al Asociației Române de Chirurgie Endoscopică (RAES) și al Hernia Training Center.