Implementare contributie personala

Dragi pacienţi,

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor voastre, am creat o echipă specială care lucrează la implementarea unui nou soft ce va permite afişarea automată a valorii contribuţiei personale pe paginile web ale tuturor spitalelor din cadrul grupului MedLife.

Menţionăm că reglementarea cu privire la implementarea contribuţiei personale se va aplica în exclusivitate pentru serviciile spitaliceşti. Contribuţia personală NU se va aplica pentru serviciile de imagistică, serviciile de laborator sau orice alte servicii oferite în regim de ambulator.

Contribuţia personală se traduce în diferenţa dintre tariful decontat din Fondul Naţional Unic al Asigurărilor Sociale de Sănătate pentru rezolvarea unui caz medical şi tariful integral perceput de un spital pentru rezolvarea aceluiaşi caz.

Implementare contributie personala

Pentru pacienţi, contribuţia personală reprezintă extinderea accesului la o gamă mai largă de servicii, facilitând accesul inclusiv la intervenţii chirurgicale şi tratamente medicale moderne care anterior nu erau decontate. În plus, această nouă reglementare va facilita o mai bună claritate a costurilor percepute de fiecare spital, pacientul având posibilitatea să aleagă operatorul care corespunde cel mai bine nevoilor sale.

Vom reveni în curând cu mai multe informaţii.
Echipa MedLife