Centrul nostru de obstetrică-ginecologie din Sibiu, și-a propus ca prin echipa sa de specialiștii săi să ofere gama completă de servicii legate de reproducerea umana asistată, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor aparatului de reproducere feminin precum și monitorizarea și asistența la naștere.
Câștigă un cărucior 3 în 1 și multe alte premii Chicco, pentru tine și bebelușul tău, la aniversarea de 3 ani de la deschiderea Maternității Polisano! Toate viitoarele mămici, care încheie contracte în perioada 1 aprilie – 15 mai 2016, pentru unul dintre pachetele de naștere oferite de Maternitatea Polisano pot participa la o tombolă aniversară.
Placenta este un “organ” fundamental în sarcină și constituie conexiunea vitală dintre mamă și făt. Principalul ei rol este de a-i asigura fătului necesarul de nutrienți și oxigen și de a curăța sângele fetal de toxine.
Sarcina rămâne una dintre cele cele mai frumoase perioade din viaţa unei femei. Cu toate astea, întrebările devin acum tot mai apăsătoare. Ecografiile sunt însă cea mai potrivită cale de a ne asigura că sarcina decurge normal şi că bebeluşul creşte sănătos pe parcusul celor 9 luni.
Niciun copil nu primește, la naștere, un manual pentru viață, ci o mămică, iar noi ne dorim ca ea să fie cât mai informată, încrezătoare, puternică și optimistă.
Modul cum vrei să naști este foarte important pentru noi, motiv pentru care, la Maternitatea Polisano îți oferim mai multe opțiuni pentru o experiență cât mai plăcută a nașterii naturale.
Marți, 20 iunie a avut loc la Spitalul Polisano simpozionul “Aplicații moderne ale ecografiei în obstetrică-ginecologie și medicină internă”, în cadrul unui parteneriat cu compania Samsung și în colaborare cu Terapia.
Maternitatea Polisano a primit, vara aceasta, titlul de ‘Spital Prieten al Copilului’, acordat de UNICEF Romania si Ministerul Sanatatii, pentru eforturile sustinute in promovarea si incurajarea alaptarii la san inca de la nastere, pana la varsta de cel putin 6 luni.
Maternitatea Polisano a primit titulatura de ‘Spital Prieten al Copilului’, ca o confirmare a eforturilor susţinute în promovarea şi încurajarea alăptării la sân încă de la naştere, până la vârsta de 6 luni. Obţinerea acreditării, de la Ministerul Sănătății și UNICEF România, a presupus îndeplinirea a 10 paşi care contribuie la sprijinirea mamei în deprinderea unor abilităţi de îngrijire şi alimentaţie naturală a copilului.
În urmă cu câteva zile, la o oră foarte, foarte matinală, s-a născut Carolina, o fetiță perfectă de 4,290 kilograme, nu oricum, ci în apă, mămica fiind asistată în travaliu de moașa Elena Axinte.
Locul unde se naşte fericirea În urmă cu trei ani, o echipă de medici obstetricieni şi neonatologi, sprijinită de asistente şi moaşe, aşteptau cu nerăbdare prima naştere de la Maternitatea Polisano. Clădirea fusese inaugurată chiar de Ziua Femeii, totul era pregătit până la cel mai mic detaliu, însă dincolo de ziduri, de paturi, de echipamente, […]