Spitale

Internarea în Clinica Polisano se face la recomandarea unui medic specialist din cadrul spitalului. Documentele necesare pentru internare:
  • Buletin sau carte de identitate, pașaport;
  • Dovada de asigurat: adeverința de salariat (având specificat numărul de zile de concediu medical din ultimele 12 luni), talonul de pensie (în cazul pensionarilor) sau decizia de pensionare (în cazul celor pensionați pe caz de boală), adeverința de elev/student/militar în termen;
  • Cardul de Sănătate sau adeverința de asigurat;
  • Bilet de trimitere de la medicul de familie/specialist – formular tip „Bilet de internare utilizat în sistemul de asigurări sociale de sănătate”* - pentru internarile prin Casa de Asigurări
  • Bilet de trimitere de la medicul specialist – pentru internarile cu plată

* Biletul de internare utilizat în sistemul de asigurări sociale de sănătate este solicitat în limita plafonului disponibil.

Mai multe informații legate de perioada de spitalizare găsiți aici

Cauta:
izvorului-mic

Spitalul Polisano de la Sibiu este cea mai recenta si moderna investitie in domeniul medical din Romania, realizata prin prisma celor 20 de ani de experienta si activitate remarcabila a Clinicii Polisano.

detalii>>>
constitutiei-mic

Spitalul European Polisano, prin locatia Constitutiei a fost primul spital privat din Romania , excelenta in serviciile medicale fiind data de echipa de medici dedicati, experienta si dotarea la standarde europene.

detalii>>>