Pachetul STAR

salon-standard-mic

Pentru detalii legate de incheierea contractului, puteti suna la numarul de telefon 0755125327
de luni pana vineri intre orele 09:00 – 16:00.

 1. Supravegherea si monitorizarea continua a travaliului, nasterii si a lauziei de catre echipa medicala formata din medic obstetrician, medic neonatolog, medic ATI, moasa, personal mediu specializat.
 2. Monitorizare cardiotocografica de la internare pana la nastere.
 3. Nasterea pe cale naturala, fara analgezie sau cu anestezie peridurala sau prin operatie cezariana.
 4. Asistenta medicala completa, manevre pre si post-nastere, medicamentele, consumabilele si materialele sanitare necesare desfasurarii nasterii in cele mai bune conditii.
 5. 3-4 zile de cazare (**) (in functie de tipul de nastere) in rezerva cu 2 paturi, consola de terapie (oxygen si vacuum), cu grup sanitar propriu, uscator de par, televizor LCD, frigider, masuta mobila pentru servit masa la pat, aer conditionat, lavoar, patut pentru nou-nascut, masuta de infasat, sistem avertizare/chemare a asistentei atat in salon cat si in grupul sanitar.
 6. Trusa completa cu obiecte de igiena corporala necesare mamei (sampon, gel de dus, periuta si pasta de dinti, absorbante), prosoape, camasa de noapte, halat, papuci de unica folosinta.
 7. Servirea meselor in sistem room service, pe baza unui meniu personalizat in functie de tipul nasterii.
 8. Cazarea nou-nascutului alaturi de mama in sistemul “rooming-in” (mama-nou nascut) sau la cerere, mama poate benficia de perioada de odihna si refacere in salon in timp ce bebelusul este atent supravegheat si ingrijit in departamentul de nou nascuti.
 9. Consiliere privind alimentatia si ingrijirea post-partum specifice lauzei.
 10. Pachet cadou pentru mama si nou-nascut la externarea din maternitate.
 11. O consultatie la pediatrie inclusa dupa nastere.

* Manopera pentru recoltarea de celule stem este de 1200 lei + TVA

** In cazul in care sunt necesare mai multe zile de spitalizare decat cele standard, pretul pachetului STAR se poate modifica (600 lei/zi pentru 1-5 zile suplimentare de spitalizare fata de durata estimata in contract si 900 lei/zi pentru ce depsaseste 5 zile suplimentare de spitalizare fata de durata estimata). Suplimentar se achita contravaloarea investigatiilor si tratamentelor speciale, neincluse in pachet si administrate in caz de complicatii.

*** La cerere se poate efectua screeningul metabolic al nou nascutului pentru 55 de boli la pretul de 475 lei.

Ofertă promoțională. Clinica Polisano oferă un discount de 30% din prețul de listă pentru pacientele asigurate. La abonatii Clinicii Polisano (cei care beneficiaza de abonamente oferite de companii), se aplica cel mai mare discount din pretul de lista. Nu se cumuleaza doua discounturi în acelasi timp.

ClinicaHeader
PACHET STAR
Tip de naștere Nr. zile
de spitalizare
Preț de listă
(lei)
Preț cu
reducere
aplicată

Naștere naturală

 3-4  6,000  4,200
Naștere naturală cu anestezie peridurală 4  6,900  4,800
Naștere cu operație cezariană  4  6,900  4,800