Saloanele noastre

salon-VIP-mic

Cazarea se face in rezerve cu doua paturi. Paturile sunt cu antrenare electrica in trei sectiuni, cu stative perfuzoare, cu consola de terapie (oxigen si vacuum), cu grup sanitar propriu televizor, LCD, frigider, noptiera cu suport rabatabil pentru servirea mesei, acces la internet, aer conditionat, lavoar, patut pentru nou nascut, masuta de infasat, sistem avertizare/chemare a asistentei atat in salon cat si in grupul sanitar.

Cazarea nou nascutului se poate face alaturi de mama in sistemul “rooming-in” (mama-nou nascut) sau la cerere mama poate beneficia de perioada de odihna si refacere in salon in timp ce bebelusul este atent supravegheat si ingrijit de personalul medical specializat in departamentul de nou-nascuti.

Maternitatea Polisano ofera trusa completa cu obiecte de igiena corporala necesare mamei pe perioada internarii (săpun, gel de duș, periuta si pasta de dinti, absorbante), prosoape, halat, camasa de noapte, papuci de unică folosință. De asemenea oferim trusoul bebelușului - hainuțe, scutece, creme, pudre, folosite cât timp bebelușul se află în maternitate.

Prin amenajarea spatiilor, design-ul mobilierului si dotarea saloanelor de cazare, oferim mamelor o atmosfera luminoasa, calda si prietenoasa, astfel incat venirea pe lume a nou nascutului poate fi intampinata in cel mai familial mediu de locuire. La cerere, este permisa cazarea tatalui in aceeasi rezerva cu mama.