Prezentare Grup Polisano

Av. Dr. Remus BORZAbor-5667074-mediafax-foto-silviu-matei
preşedintele Grupului Polisano

Încă de la început, această com­panie, prin toate acţi­unile sale, a pus accentul pe definirea şi consolidarea unui mod sănătos de viaţă. Acum, pas cu pas, rein­ventăm această atitudine res­ponsabilă, respectând tradiţia însă urmând inovaţia, schimbând regulile jocu­lui. În ziua în care am preluat poziţia de preşedinte al grupului Polisano am lăsat să se înţeleagă că nimic din ceea ce am făcut ieri nu va fi suficient pentru mâine; de aceea, în noua cultură, fiecare angajat gân­deşte şi acţionează proactiv, precum un antreprenor. Fiecare îşi pune întrebarea “fac cel mai important lucru pe care l-aş putea face?”. Aşteptările ridicate sunt cheia succesului în noua structură, iar adevărata competiţie este cu noi înşine.

Experienţa pozitivă a pacientului în cadrul clinicilor, spitalelor şi laboratoarelor noastre este unicul criteriu care conduce această transformare pentru că, în sprijinul valorilor noastre, avem pregătirea şi experienţa necesare soluţionării celor mai complexe cazuri, teh­nologie şi aparatură modernă şi pasiunea pentru ceea ce facem. Acesta este spiritul Polisano, com­pania ce este standardul calităţii în serviciile medicale.

Această performanţă este un in­dicator al poziţiei noastre stra­­tegice, cât şi a capacităţii manageriale, a motivaţiei şi a experienţei în domeniul medical de mai bine de 20 ani.

Prin acţiunile noastre dorim să punem o piatră la temelia unei societăţi active şi sănătoase, îm­bunătăţind şi creând un impact în viaţa oamenilor, de aceea misiunea singurului grup integrat dedicat sănatăţii este “Totul pentru viaţă”.