Clinica Polisano Izvorului Sibiu

Clinica Polisano Izvorului, deține spații dedicate activității de ambulatoriu cu multiple facilități medicale și tehnice, toate menite să satisfacă nevoile de sănătate ale pacienților noștri. Peste 35 specialități medicale, chirurgicale și conexe, sunt oferite într-un ambient familiar: consultații, investigații, explorări funcționale, tratament, asistență și consiliere profilactică.

  • Str. Izvorului nr. 1A, Sibiu
  • Telefon: 021 9383
  • Email: office@clinicapolisano.ro

Ecograful VOLUSON E8 Expert 2010

"Sanatatea noastra a tuturor", un cliseu deja, poate pentru unii dintre noi, insa daca am putea sa trecem print imp sis a ne observam asa cum vom fi peste o serie de ani, cu siguranta ne-am schimba puctul de vedere, prioritatiile dar si valorile pe care, acum, din ignorant sau indiferenta le minimalizam.

Pentru a va putea mentine sanatosi pe dumneavoastra dar si pe cei dragi dumneavoastra, Clinica Polisano va adduce in sprijin ultima tehnologie in materie de ecografie : Ecograful Voluson E8 Expert 2010 disponibil in clinicile noastre poate efectua toate tipurile de ecografii ginecologice datorita echiparii si configurarii sale complete pentru partea de obstetrica si ginecologie.

Va asteptam in clinica noastra pentru a va putea convinge personal de intreaga serie de beneficii pe care acest aparat de ultima generatie vi le poate oferi.