Monitorizarea sarcinii

illustratie-machete-monitorizare

Aștepți un copil? Cu noi, cele nouă luni de sarcină ți se vor părea o vacanță relaxantă. Am creat pentru tine pachetul complet de monitorizare, naștere și servicii postnatale, astfel încât să te bucuri de cea mai frumoasă perioadă a vieții tale, fără nicio urmă de griji.

Plătești o rată de 500 Lei, timp de 8 luni și beneficiezi, în plus, de o reducere de 15% la orice pachet de naștere.

De ce să alegi pachetul complet de monitorizare a sarcinii?

Atunci când rămâi însărcinată, sănătatea ta și a copilului tău trebuie să devină o prioritate. Ai grijă de tine: răsfață-te, odihnește-te, mănâncă sănătos, fă exerciții, renunță la fumat și alcool și, cel mai important, fă-ți un plan de evaluare și monitorizare prenatală împreună cu doctorul tău.

Spitalul European Polisano promovează și protejează sănătatea viitoarelor mame, ca fiind primul pas pentru nașterea unui copil sănătos. Multe probleme pot fi prevenite, detectate și tratate în timpul controalelor medicale prenatale. Deși pentru majoritatea femeilor sarcina este o perioadă fericită și lipsită de griji, consulturile medicale din timpul celor trei trimestre de sarcină sunt importante pentru diagnosticarea sarcinilor cu risc sau a complicațiilor medicale, precum și stabilirea tratamentelor necesare. În plus, consultațiile periodice îți oferă ocazia de a discuta cu medicul despre orice problemă, de la dureri, naștere, lactație până la semnalele care ar trebui să te îngrijoreze.

La Spitalul European Polisano vrem să ne asigurăm că vei primi tot ceea ce ai nevoie și vei înțelege fiecare pas pe care trebuie să îl faci pentru a avea o sarcină fericită și în siguranță. De aceea, am creat un pachet special pentru tine, pentru că tu să fii lipsită de griji în timpul celor nouă luni de sarcină.

Acesta cuprinde, pe lângă analize de laborator de bază, și teste pentru diagnosticarea sau prevenirea precoce a unor eventuale complicații, precum infecții cu potențial risc teratogen, anomalii cromozomiale fetale, diabet gestațional, hipertensiunea indusă de sarcină sau restricția de creștere a fătului.

Povestea ta începe la Maternitatea Polisano

Dorințele tale legate de felul cum vrei să naști sunt importante pentru noi, motiv pentru care îți oferim mai multe opțiuni pentru a sprijini experiența nașterii fără dureri, atât prin cursuri de specialitate, cât și prin echipamente de gestionare a durerii naturale. În timpul travaliului, vei putea să te plimbi, să faci exerciții pe minge, monitorizarea copilului în burtică fiind realizată wireless, astfel încât ai toată libertatea de mișcare pe care ți-o dorești.

Nașterea poate avea loc pe o masă obstetricală sau în apă, aceasta din urmă fiind una dintre cele mai prietenoase metode de a aduce pe lume un copil. Travaliul este mai scurt, durerile sunt atenuate, iar mama poate să își aleagă cea mai confortabilă poziție. În plus, studiile arată că bebelușii născuţi în apă se adaptează mult mai uşor, sunt mai optimişti şi mai sociabili. În România sunt puţine clinici care dispun de echipamente speciale şi personal format pentru această procedură. Acest tip de naştere se face într-o cadă specială, unde apa este tratată cu un filtru cu ultraviolete şi are o adâncime de 60 - 80 de centimetri, special gândită pentru ca, în cazul apariţiei unei probleme, să poată fi evacuată cât mai rapid. Maternitatea noastră are şi un aparat special pentru monitorizarea bebeluşului sub apă, ce permite cadrelor medicale să ştie tot timpul, până în momentul naşterii, care este starea copilului. Imediat după naştere, copilul este pus în braţele mamei. Nașterea în apă nu este, însă, posibilă în toate scenariile. În cazul în care vrei să naști natural, trebuie să știi că vom fi alături de tine pe tot parcursul travaliului, indiferent de cât de lung va fi și indiferent de ce decizie vei lua. Dacă ți-e frică de dureri, poți alege anestezia peridurală sau inhalarea de gaz ilariant, o soluție ideală pentru gravidele care vor să experimenteze un control total asupra propriului travaliu. Acesta acționează nu numai împotriva durerii, dar și a fricii, având un efect de liniștire.

Dacă optezi pentru o naștere prin cezariană, trebuie să fii convinsă că nașterea va avea loc în cele mai sigure condiții, maternitatea noastră având un bloc operator propriu, complet separat de celelalte săli de operații ale spitalului. Echipa noastră medicală este experimentată și capabilă să ofere îngrijiri în cele mai variate scenarii de naștere.

Suntem dedicați să îți oferim o experiență a nașterii individualizată și să îți respectăm preferințele personale, să fii pe deplin informată despre opțiunile pe care le ai și să înțelegi ce se va întâmpla în travaliu și la naștere. Îți asigurăm libertatea de a alege cea mai potrivită cale pentru tine de a-ți aduce pe lume bebelușul, respectând, bineînțeles, condițiile de siguranță medicală.

Dacă alegi pachetul complet de monitorizare, naștere și servicii post-natale oferit de Polisano, vei avea, pe lângă un preț convenabil, liniștea că toate aspectele medicale ale sarcinii tale sunt acoperite de o echipă dedicată și experimentată, dar mai ales avantajul creării unei relații de încredere cu medicul care îți va fi aproape la naștere.

Descarcă pachetul de monitorizare a sarcinii

Grija noastră pentru tine și copilul tău nu se încheie însă o dată cu venirea bebelușului pe lume. Maternitatea Polisano îți pune la dispoziție tot ceea ce aveti nevoie, de la consiliere privind alimentația, îngrijirea și alăptarea nou-născutului, până la analize de laborator, vaccinurile obligatorii sau screening-urile neonatale pentru depistarea fenilcetonuriei și hipotiroidismului congenital.