Pachetul VIP

salon-VIP-mic

Pentru detalii legate de incheierea contractului, puteti suna la numarul de telefon 0755125327
de luni pana vineri intre orele 09:00 – 16:00.

 1. Supravegherea si monitorizarea continua a travaliului, nasterii si a lauziei de catre echipa medicala formata din medic obstetrician, medic neonatolog, medic ATI, moasa, personal mediu specializat.
 2. Monitorizare cardiotocografica de la internare pana la nastere.
 3. Nasterea pe cale naturala, fara analgezie sau cu anestezie peridurala, nasterea in apa sau prin operatie cezariana.
 4. Asistenta medicala completa, manevre pre si post-nastere, medicamentele, consumabilele si materialele sanitare necesare desfasurarii nasterii in cele mai bune conditii.
 5. Ecografie neonatala cardiaca si/sau transfontanelara (serviciu la cerere).
 6. 3-4 zile de cazare (**) (in functie de tipul de nastere) in rezerva de lux, cu conditii deosebite asigurandu-se in acelasi spatiu cazarea si masa insotitorului mamei (***). Rezerva este dotata cu consola de terapie (oxygen si vacuum), cu grup sanitar propriu, uscator de par, televizor LCD, wireless, iPad2 la dispozitie, frigider, masuta mobila pentru servit masa la pat, aer conditionat, lavoar, patut pentru nou-nascut, masuta de infasat, sistem avertizare/ chemare a asistentei atat in salon cat si in grupul sanitar.
 7. Trusa completa cu obiecte de igiena corporala necesare mamei (sampon, gel de dus, periuta si pasta de dinti, absorbante), prosoape, camasa de noapte, halat, papuci de unica folosinta.
 8. Servirea meselor in sistem room service pe baza de meniu a la carte.
 9. Cazarea nou-nascutului alaturi de mama in sistemul “rooming-in” (mama-nou nascut) sau la cerere, mama poate benficia de perioada de odihna si refacere in salon in timp ce bebelusul este atent supravegheat si ingrijit in departamentul de nou nascuti.
 10. Masaj de recuperare pentru lauza efectuat de un specialist fizio-kineto-terapeut.
 11. Consiliere privind alimentatia si ingrijirea post-partum specifica lauzei.
 12. Pachet cadou pentru mama la externarea din maternitate.
 13. In primele 6 saptamani dupa nastere oferim gratuit pentru mama o ecografie de control si urmatoarele investigatii paraclinice: examen de urina, hemoleucograma, glicemie, cultura col uterin.
 14. Consiliere psihologica pe perioada spitalizarii.
 15. Cinci consultatii la pediatrie incluse dupa nastere.
 16. La cerere se poate efectua screeningul metabolic al nou nascutului pentru 55 de boli la pretul de 475 lei.

 

* Manopera pentru recoltarea de celule stem este de 1200 lei + TVA

** In cazul in care sunt necesare mai multe zile de spitalizare decat cele incluse in pachet, pretul pachetului se poate modifica(900 lei/zi pentru 1-5 zile suplimentare de spitalizare fata de durata estimata in contract si 1350 lei/zi pentru ce depsaseste 5 zile suplimentare de spitalizare fata de durata estimata de spitalizare). Suplimentar se achita contravaloarea investigatiilor si tratamentelor speciale, neincluse in pachet si administrate in caz de complicatii.

*** Cazarea si masa insotitorului mamei sunt incluse in pretul pachetului

Ofertă promoțională. Clinica Polisano oferă un discount de 30% din prețul de listă. La abonatii Clinicii Polisano (cei care beneficiaza de abonamente oferite de companii), se aplica cel mai mare discount din pretul de lista. Nu se pot cumula doua discounturi in acelasi timp.

 

ClinicaHeader
PACHETUL VIP
Tip de naștere Nr. zile
de spitalizare
Preț de listă
(lei)
Preț cu
reducere
aplicată

Naștere naturală / Naștere naturală cu poveste /  Naștere în apă /  Naștere naturală după cezariană

3-4 9,000 6,300
Naștere naturală cu anestezie peridurală 4 9,900 7,200
Naștere cu operație cezariană 4 9,900 7,200