Pachetul One Day Check-Up, acum în trei variante

one-day-169

La aproape un an de la lansarea pachetului complet de consultații, analize și investigații One Day Check-Up, Spitalul Polisano propune pacienților săi o nouă soluție, rapidă și eficientă, pentru a obține o evaluare complexă și profesionistă a stării generale de sănătate – pachetul Esențial.

Acesta vine să completeze celelalte două pachete, Expert și Excelență, cu soluții medicale cuprinzătoare și specializate, ce pot fi realizate într-o perioadă mult mai scurtă de timp. Varianta Esențial include consultații de medicină internă, cardiologie, endocrinologie, urologie sau ginecologie, explorări imagistice variate și analize de laborator, pentru un screening general al funcționării organismului. Astfel, oferta cuprinde toate consultațiile și testele diagnostice necesare pentru a semnala eventualele probleme de sănătate care necesită o atenție imediată.

Echipa medicală Polisano garantează, prin experiență și pregătire, diagnosticarea precoce și timpurie a oricăror afecțiuni, fiind susținută și de echipamente de ultimă generație.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 1 =