Pachet prenatal

În general, viitorii părinţi îşi doresc ca anterior naşterii să facă investigaţii prin care să se asigure că bebeluşul lor va fi sănătos. Pe lângă monitorizarea ecografică a sarcinii, la indicaţia medicului ginecolog se realizează o serie de investigaţii care să aducă informaţii suplimentare asupra unor posibile afecţiuni, anomalii care ar putea afecta sănătatea fătului.

Una dintre cele cele mai moderne şi sensibile metode de depistare a anomaliilor genetice care afectează perechile de cromozomi 21, 18, 13, X, Y este Testul NIPT, un test al ADN-ului fetal realizat din sângele matern (care conţine ADN fetal). Avantajulaceastei metode de investigaţie non-invazive este că identifică  în proporţie de 99% anomaliile acestor cromozomi fără a pune în pericol evoluţia normală a sarcinii.

Pachetul de investigaţii pe care vi-l punem la dispoziţie, conţine, pe lângă Testul NIPT clasic şi testarea pentru fibroză chistică, surditate precum şi un consult genetic (sfat genetic mai ales pentru cazurile cu rezultate care denotă o anomalie).

Programari pentru consultaţii în cabinetele de Obstetrică-Ginecologie ale Clinicilor Polisano puteţi solicita la telefon 021.93.83.

Leave a Reply