One Day Check Up, acum și prin CardAvantaj, în 10 rate

20170223_Polisano

One Day Check Up - pachetul complet de consultații, investigații și analize, poate fi achiziționat, acum, și prin CardAvantaj, emis sub sigla MasterCard. Plătești, prin partenerii noștri, până la 10 rate fără dobândă și beneficiezi, într-o singură zi, de evalurea completă, precisă și personalizată a stării tale de sănătate.

Pachetul a fost lansat de Spitalul Polisano anul trecut, special pentru cei care nu au timp să meargă, periodic, la doctor, pentru a identifica factorii de risc sau pentru prevenirea afecțiunilor. Diagnosticarea timpurie joacă un rol cheie în tratarea unui număr foarte mare de boli care, anterior, nu prezintă niciun simptom. Spitalul European Polisano vă propune această explorare cuprinzătoare, multidisciplinară și personalizată, susținută de tehnologie de ultimă oră și de un personal medical dedicat și experimentat. Pachetul include consultații de medicină internă, ORL, oftalmologie, cardiologie, endocrinologie, urologie sau ginecologie, explorări imagistice și analize de laborator, pachetul fiind însă flexibil și perfect adaptabil nevoilor fiecărui pacient.

One Day Check-Up este cea mai sănătoasă investiție în viața ta!

Mai multe informații găsiți pe pagina noastră aici. Pentru detalii și programări, aveți la dispoziție numărul de telefon: 0745.576.960.