Misiune Polisano

Cine suntem?

Noi, Clinica Polisano, credem in oameni si in dreptul fiecaruia la o viata sanatoasa - o atitudine reponsabila fata de viata. Prin tot ceea ce facem iti oferim increderea ca poti avea viata pe care o meriti alaturi de cei dragi.

Clinica Polisano isi incepe povestea in Sibiu la inceputul anilor ‘90, cand Dr. Ilie Vonica a o miniclinica alaturi de cativa prieteni si colegi medici încercănd să ofere pacienţilor o alternativă viabilă a sistemului sanitar de stat. In numai cativa ani Clinica Polisano a devenit doar un segment din primul grup complet integrat de servicii medicale din Romania, gama serviciilor incluzand un lant de policlinici cu laboratoare proprii in Sibiu si Bucuresti, spitale private, centre de fertilizare in vitro, retea de farmacii, distributie de produse farmaceutice si productie de medicamente.

Compania a beneficiat mereu de suportul si prezenta fondatorului sau, cel ce a insuflat valorile ce stau la baza dezvoltari salei: calitatea serviciului, etica profesionala si responsabilitatea actului medical, pasiunea pentru excelenta si increderea acordata fiecarui client in parte.

Clinica Polisano reprezinta solutia ideala a oricaror probleme medicale, gama ampla de specialitati si investigatii cuprinzand si premiere in sistemul privat din Romania: centrul in chirurgia cardiovasculara adulti si copii, centrul de excelenta in iMagistica medicala, centre de fertilitate cu cea mai mare rata de success, etc. Pacientilor nostrii le acordam intreaga noastra experienta, empatie si grija pentru o viata cat mai sanatoasa.

Ne mandrim cu:

 Echipa medicala

Avem pregatirea si experienta necesara pentru solutionarea celor mai complexe interventii, medicii nostrii avand ca unica preocupare starea de bine a pacientului

 Dotari si aparatura de ultima generatie

Inca din primele clipe petrecute in cadrul clinicilor, spitalelor si centrelor noastre te vei simti in siguranta printr-un diagnostic précis si complet datorita tehnologiei de ultima generatie de care dispunem.

 Know how international pus in spijinul comunitatii

Clinica Polisano dispune de o serie de acorduri si parteneriate institutionalizate cu cele mai renumite structuri din tara si strainatate: AKH Viena, Universitatea de Medicina din Viena, Centrul Universitar din Grenoble, Centrul medical din Marsilia, Nantes si Amiens

Dorim sa creem valoare comunitatii prin implicarea noatra in numeroase proiecte educationale, sociale si economice la nivel local si nu numai.