Medicina Muncii

Cel mai important factor în buna desfăşurare a activităţii unei companii îl reprezintă angajaţii şi siguranţa în ceea ce priveşte starea de sănătate a acestora. Doar printr-un consult corect şi efectuat periodic, angajatul companiei tale îşi va putea efectua optim propriile responsabilităţi.

Clinica Polisano oferă clienţilor corporate, prin contracte de Medicina Muncii, servicii complete care răspund în totalitate prevederilor legislaţiei în vigoare. Deţinem un portofoliu important de companii abonate ce provin din diferite domenii de activitate.

Evaluarea condiţiilor de muncă conform căreia se stabilesc pachetele de investigaţii;

Analize şi consultaţii corespunzătoare fiecărei categorii de personal, chiar şi punerea la dispoziţia companiei a unui medic on-site;

Arhivarea dosarelor medicale şi supervizarea concediilor medicale

Consultanţa în relaţia cu organele de control abilitate. Deplasarea gratuită la sediul firmei;

Acces către reţeaua de parteneri “NetCare”;

Garanţia programărilor în maxim 72 ore;

Programe de profilaxie cât şi rapoarte medicale privind derularea medicală periodică;

Participarea medicului de Medicina Muncii în cadrul Comitetului de Securitate şi Sănătate în Muncă.

Medicul dedicat este cel care monitorizeaza starea de sanatate a angajatilor unei companii.

Abonatii nostri pot stabili cu medicul dedicat o relatie speciala, el fiind cel care le cunoaste istoricul medical si pe care il pot contacta la nevoie. De asemenea poate acorda consiliere abonatilor in functie de afectiunile specifice si de orice alte elemente particulare.

Fiecare posesor al unui ID card POLISANO are posibilitatea de a se adresa acestui medic pentru acordarea de sfaturi competente si analiza in caz de probleme de sanatate terapeutice sau profilactice.

Confidentialitatea actului medical, atitudinea profesionala si respectul pentru problemele pacientilor reprezinta un punct cheie in stabilirea relatiei medic-pacient. Increderea reciproca constituie un factor absolut necesar in stabilirea unui diagnostic corect, cat si in ameliorarea rapida a pacientului, printr-o atitudine pozitiva fata de problema de sanatate avuta.