Centrul materno-fetal

maternitate-1 (11)

Clinica noastra va ofera accesul la servicii de maternitate personalizate inca din timpul perioadei de sarcina prin Centrul Materno-fetal deschis in ambulatoriul de specialitate al Clinicii Polisano.

In cabinetele de Obstetrica-Ginecologie din Centrul materno-fetal pe langa mobilierul modern, patul de consultatii si masele ginecologice se afla dotari de ultima generatie: pentru examinarea ecografica medicii nostri specialisti au la dispozitie cele mai performante ecografe: ecograf Voluson E8, iar pentru examinarea 3D, 4D Acuson S3000.

Cabinetul de tocografie este dotat cu tocografe GE Cronometrix 170 pentru urmarirea evolutiei sarcinii dupa saptamana 28. Cabinetul si laboratorul de genetica depisteaza predispozitia catre anumite boli cu transmitere genetica. La nivelul Centrului Materno-fetal funtioneaza si un cabinet de dispensarizare neonatala de tip „follow-up”. Centrul Materno-fetal detine o echipa de specialisti cu o bogata experienta, abilitati si competente pentru a oferi servicii medicale adaptate nevoilor individuale ale fiecarei mame.

In urma evaluarii prenatale pe baza examinarilor ecografice cu ultrasunete, a analizelor de laborator si a examenelor clinice, specialistii nostri va vor oferi toate informatiile cheie de care aveti nevoie pentru a  face in cunostinta de cauza alegerea potrivita privind tipul nasterii.