Centrul de fertilitate Polisano

In cadrul clinicii noastre va putem oferi servicii medicale complete pentru orice problema legata de infertilitate la cele mai inalte standarde de calitate. Prin organizarea tuturor activitatilor noastre conform conceptului “sub acelasi acoperis” va oferim posibilitatea de a efectua toate investigatiile si procedurile in acelasi loc, economisind astfel din timpul dumneavoastra.

Analize de laborator

  • Test huhner
  • Histeroscopie
  • Histerosalpingografie
  • Laparoscopie diagnostica si terapeutica
  • Flushing endometrial: seminal plasma
  • Interventii chirurgicale
  • Spermograma
Transparenta PN FIV ET 01.2021 Polisano pdf Banca de țesuturi și celule din cadrul FIV București va fi transferă la Sibiu Polisano pdf
Cauta:

Centrul de fertilitate, parte integrantă a CENTRULUI MATERNO-FETAL al Clinicii Polisano a fost fondat de Dr. Ilie Vonica în colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer în septembrie 2006.

Înca din septembrie 2006, echipa noastră a obţinut un binemeritat renume între clinicile de profil din ţară, de-a lungul celor peste zece ani de activitate, sute de cupluri care acum se bucură de surâsul copiilor lor beneficiind de experienţa şi profesionalismul acesteia.

Ne mândrim cu un colectiv constituit din 4 medici atestaţi în tratamentul infertilităţii şi reproducerii umane asistate, embriologi cu experienţă vastă în proceduri de fertilizare in vitro, pregătiţi atât în ţară cât şi în străinătate, precum şi asistente a căror pricepere şi pasiune sunt puse în slujba cuplurilor care apelează la noi.

Omogenitatea echipei de specialişti constituie o reţetă de succes pentru procedurile realizate în Centrul nostru.

În completarea serviciilor oferite de Centrul de fertilitate, Centrul materno-fetal vă asigură condiţii optime pentru urmărirea sarcinilor atât de dorite precum şi naşterea în Maternitatea noastră.

Astfel, suntem unul dintre puţinele centre din ţară care pot oferi în acelaşi loc o asistenţă medicală completă pentru venirea pe lume a nou-născuţilor mult aşteptaţi.

Începând din luna septembrie ne găsiţi într-o locaţie nouă, aflată în sediul din str. Izvorului nr. 1A unde veţi beneficia de sprijinul echipei medicale, dotarea aliniată standardelor cerute în domeniu precum şi de condiţii sporite de confort.

Rata mare de succes a procedurilor a asigurat continuarea Subprogramului de fertilizare in vitro si embriotransfer, pentru cuplurile care se incadrează în criteriile de eligibilitate. Pentru informaţii suplimentare vă puteţi  adresa echipei noastre.

Vă aşteptăm cu aceeaşi ospitalitate ca şi până acum!