Centrul ORL

Cauta:

Centrul ORL situat in cadrul Spitalului European Polisano dispune de posibilitati de rezolvare a unei largi palete de cazuri medicale si chirurgicale la cele mai inalte standarde calitative.

Secția ORL a Spitalului European Polisano oferă pacienților săi un diagnostic precis si o terapie moderna prin experienta deosebita de specialisti care dispunde de aparatura de ultima generatie

Gama de interventii chirurgicale acopera o patologie vasta atat la adult cat si la copil: chirurgia endoscopica nazo-sinusala, microchirurgia laringiana endoscopica,chirurgia urechii medii,  chirurgia adeno-amigdaliana, chirurgia cervicala, proteze auditive implantabile chirurgical.

Aparatura de inalta performanta este furnizata de lideri mondiali in domeniu: microscop operator, unitate de chirurgie prin radiofrecventa, videolaringoscop, sistem video HD, endoscop naso-sinusale, monitor nervi cranieni, shaver si freze chirurgicale, endoscop etc.

Laboratorul de audiologie asigura un diagnostic précis a deficientei de auz la orice varsta, cu ajutorul testelor obiective, de la screeningul auzului la nou nascut realizat cu otoemisii acustice pana la potentiale evocate de trunchi cerebral.

Printre prioritatile sectiei se numara urmatoarele: relizarea unui centru de excelenta in diagnosticarea si reabilitarea deficientelor de auz si centru de excelenta in chirurgia copilului.