4 ani – 40 de zile de sărbătoare la Maternitatea Polisano

maternitate-4-ani-web

Maternitatea Polisano împlinește 4 ani în luna martie și vrem să sărbătorim, ca de obicei, împreună cu voi, viitoarele mămici care aleg să nască la noi. Astfel, toate nașterile care au loc în următoarele 40 de zile vor beneficia de un preț aniversar: în perioada 20 februarie – 30 aprilie 2017, nașterea naturală costă 2.400 de lei, iar nașterea prin cezariană 3.000 de lei.

Maternitatea Polisano, declarată de UNICEF și Ministerul Sănătății, „Spital, prieten al copilului”, este un loc special pentru a naște un copil și este un loc special pentru a fi copil. Echipa noastră este dedicată creării unei experiențe a nașterii cât mai aproape de idealul întregii tale familii, în condiții de siguranță și de intimitate. Dorința noastră este ca atât mama, cât și bebelușul, să se simtă ocrotiți și răsfățați, în ceea ce putem numi prima lor vacanță împreună.

Vă mulțumim pentru bucuria de a ne face părtași la cel mai important moment din viața voastră și vă așteptăm să intrați în marea noastră familie.

*Promoția este valabilă pentru toate nașterile care au loc în perioada 20 februarie – 31 martie 2017 și se aplică persoanelor asigurate în sistemul public de sănătate. Pentru detalii puteți apela numărul de call – center 021 9383.